Følg Sociale-Rettigheder på Facebook og hold dig opdateret
Seneste indlæg på forum

Kan kommunen “annullere” et medhold?

Her stiller du spørgsmål til din situation og får et vejledende juridisk svar.

Kan kommunen “annullere” et medhold?

Indlægaf Pernille12345 » man maj 10, 2021 7:12 pm

Hejsa

Jeg står i den situation at jeg i januar 2021 var for rehabteamet. Der blev indstillet, og senere truffet afgørelse om ressourceforløb.

Jeg klagede, og fik i marts en genvurdering hvor man gav mig medhold. Både i kvitteringen for klagen og i genvurderingen henviser man til retssikkerhedsloven. Bl.a. §14 hvor der står at man ved medhold skal sende en ny afgørelse sammen med genvurderingen.

Man har ikke truffet ny afgørelse, men har i stedet vurderet at min sag skal behandles på rehabmøde igen. Ikke med nye oplysninger, for man vil ikke lægge mere til sagen, så altså på nøjagtig samme grundlag som man lavede indstilling og afgørelse på i starten af året.

Kan det virkelig være rigtigt at kommunen kan ændre en genvurdering og medhold til at de ikke har færdigbehandlet klagen og venter med at give medhold/delvis medhold eller afslag til efter rehabmødet.

Mit forløb i jobcentret har givet mig en belastningsreaktion, som næppe nogensinde forsvinder. At min sag på den her måde bliver forsinket i månedsvis hjælper bestemt ikke på det.
Pernille12345
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: man maj 10, 2021 6:19 pm

Tilbage til Juridisk forum til førtidspension

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron