Følg Sociale-Rettigheder på Facebook og hold dig opdateret
Seneste indlæg på forum

Praktik

Her stiller du spørgsmål til din situation og får et vejledende juridisk svar.

Praktik

Indlægaf Sasmor » fre sep 13, 2019 1:34 pm

Jeg er i ressource forløb, med Ca 1 år tilbage. Alle punkter er opfyldt, med undtagelse af praktik. Der er forud for ressource forløb 4 praktikker. De 2 andre indsatser i min ressource plan, skulle udvikle min funktionsevne, uden held. Min seneste praktikker viste 2 timer om ugen med en effektivitet på 40 -50 procent. Jobcenter har ikke haft held med at finde en praktik der tilgodeser mine skånehensyn. Nu vil de etablere en på CBR Randers, det matcher reelle arbejdsopgaver i virkeligheden. Men ikke er det på det beskyttede værksted de har
Mit spørgsmål er at når jobcenter ikke kan finde en praktik, hvad så?
Sasmor
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: fre sep 13, 2019 1:24 pm

Re: Praktik

Indlægaf Rikke - frivillig » tirs dec 10, 2019 7:08 pm

Hej Sasmor.

Det er Rehabiliteringsteamet, der indstiller sagen til afgørelse i Jobcentret efterfølgende jf. Lov om organisering og understøttelse af beskæftigelsesindsatsen § 11 (jeg har indsat paragraffen nedenfor).
Det er således også Rehabiliteringsteamet, der skal tage stilling til, hvorvidt de vil indstille til, at din sag behandles i Pensionsudvalget i henhold til reglerne i Pensionsloven - eller hvorvidt de indstiller til anden indsats i Jobcentret (ligesom de har indstillet til ressourceforløb sidste gang).
Vi kan naturligvis kun anbefale, at din sag er så godt belyst som muligt, inden sagen foreligges Rehabiliteringsteamet, således at der er så godt et grundlag som muligt for at Rehabiliteringsteamet kan indgive den mest korrekte indstilling.

Håber det har givet svar på dine spørgsmål, og ellers er du naturligvis velkommen til at kontakte os igen.

De bedste hilsner
Rikke - frivillig hos Sociale Rettigheder
Rikke - frivillig
 
Indlæg: 40
Tilmeldt: man nov 25, 2019 2:13 pm


Tilbage til Juridisk forum til førtidspension

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster